08 Kasım 2022

1989 yılında 110 yatak kapasiteli SSK Bölge Hastanesi olarak Aksu Mahallesinde hizmet vermeye başladı.  2005'te birleşme sonrası Borçka Devlet Hastanesi olarak hizmet verdi. 2018 yılından itibaren aynı yerleşke içerisinde 50 yatak kapasitesi ile yeni bina inşa edilerek daha modern ve fonksiyonel ortamda hizmet verilmeye başlandı.

Hastanemiz 20.666.47 metrekare arsa alanı mevcut olup 7893 metrekare kapalı alandan oluşmaktadır. A-B-C bloklarında 7/24 saat sağlık hizmeti sunulmakta olup tam otomasyon sistemine ile çalışmaktadır.

Hastanemiz içerisinde; poliklinik hizmetleri, yatan hasta servisleri, ameliyathane, doğumhane, acil, laboratuvar ve röntgen, eczane ve idari hizmet birimleri bulunmaktadır.

Polikliniklerimiz; dahiliye, kadın hastalıkları ve doğum, kulak burun boğaz hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ağız ve diş sağlığı,  aile hekimliği ve acil bölümleri bulunmaktadır.

Borçka Devlet Hastanesi olarak vizyonumuz; güvenli, saygın, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile bölgede hizmet veren en iyi hastane olmaktır.