10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü 2023
11 Aralık 2023

Birleşmiş Milletler Teşkilatınca İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 10 Aralık 1948 tarihinde kabul edilmesi dolayısıyla her yıl 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır. Tarihimiz, insan hak ve hukukunun her zaman korunduğuna yönelik örneklerle doludur. Aziz Milletimiz, dünyanın neresinde olursa olsun, zulme, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı şiar edinmiş bir millettir. Hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve dayanışma konusundaki tarihi birikim ve deneyimlerimizle; insan haklarının evrensel bir gerçekliğe dönüştürülebilmesinde öncü ve etkin rol oynayabilecek örnek tecrübelere sahibiz.
10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısı ile Borçka Kaymakamımız Sayın Hakan CONTARLI hastanemizde ki ayaktan ve yatan hastaları ziyaret etti. CONTARLI’ya ziyaret sırasında Hastanemiz Başhekimi Sayın Uzm. Dr. Okay KULAKSIZ ve İdari ve Mali İşler Müdürü Sayın Figen ÇAKMAK eşlik ederek hasta ve hastanemiz hakkında bilgi verdiler.